داشتن یک وب سایت خوب میتواند به پیشرفت در کسب و کار کمک کند. در این مقاله به بررسی افراد و کسب و کارهایی که به سایت نیاز دارند میپردازیم.
در سالهای گذشته که اینترنت قدرت بیشتری به افراد برای بازاریابی و ارائه محصولات ، خدمات استعداد و مهارت و همچنین به اشتراک گذاره آنها در عرصه جهانی داده است خیلی از افراد از طریق این بستر به پیشرفتهای چشمگیری رسیدهاند و هر کدام در زمینههای مختلف این اتفاق را تجربه کردهاند.
چه کسب و کار هایی نیاز به سایت دارند:
۱_فروشگاهها و مغازهها
قطعاً در اولین مرحله با فکر کردن به کسب و کار اینترنتی و اینکه چه افراد و کسب و کارهایی است که به سایت نیاز دارند اقدام فروش کالا به ذهن همه افراد میرسد که یکی از بزرگترین و معروف ترین انها در کشور ما سایتی مانند دیجی کالاست با داشتن سایت برای کسب و کار این فروش به صورت مستقیم خواهد بود.
که از نکات جالب توجه است و جذابیت این امر این است که شما محصولات غیر فیزیکی خود را نیز مانند(اپلیکیشن ها ، فایل ها ، اکانت های مختلف و…) میتوانید به صورت مجازی و از طریق سایت به فروش برسانید.
۲_هنرمندان و سازندگان
زمینه هنری و سازندگی تفاوتی ندارد نقاشی عکاسی ، فیلم سازی ، موسیقیدان ، نویسنده و حتی طراحان میتوانند برای ارائه و نمایش نمونه کار و هنر خود با داشتن وب سایت هنر خود را در زمینه کاریشان گسترش دهند و به خیل زیادی از مردم و افراد علاقه مند به هنر عرضه کنند و وبسایت به عنوان پلتفرمی تعاملی بین انها عمل میکند.
۳_مربیان
مربیان و اساتید در حوزههای متفاوت برای مثال به عنوان معلم خصوصی و تدریس دروس مختلف و برگزاری کلاسها به صورت آنلاین یا ویدیویی با ارائه منابع آموزشی و انتشار مقالات میتوانند مخاطبین مد نظر خود را برای سایت جذب کنند، وب سایت این فرصت را به افراد میدهد که در سطح جهانی با دانش آموزان ارتباط برقرار کنند و روشهای تدریس خود را به نمایش بگذارند.
۴_اساتید در رشتههای ورزشی
کسانی که در رشتههای ورزشی مختلف سررشته کافی دارند با ارائه راهنماییها و آموزشهای مختلف میتوانند به افراد علاقمند در رشته مختص خود کمک کنند و این آگاهی و تجربه خود را به صورت فراگیر به اشتراک گذاشته دیگران را نیز بهرهمند سازند برای مثال مانند مربیهای ورزشی بدنسازی که با ارائه برنامههای ورزشی و غذایی مخاطبین بسیار زیادی جذب میکنند.
5_فریلنسر ها
افرادی مانند نویسندگان ، طراحان گرافیک ، مشاوران و… میتوانند با یک وبسایت اعتماد کارفرمایان را جلب کنند.
داشتن یک سایت حرفهای برای ارائه رزومه و نمایش نمونه کارها و همچنین معرفی فریلنسر میتواند گام بزرگی برای افراد در این حرفه باشد و آنها را نسبت به رقبا متمایز کند.
معمولا برای ایجاد توجه کارفرمایان و مشتریان فریلنسر ها خیلی سریع اقدام به ایجاد سایتی رزومه ای و شامل نمونه کار راه اندازی میکنند جز اولین افراد و کسب و کارهایی که به سایت نیاز دارند قرار میگیرند.
۶_کارآفرینان
افراد صاحب مشاغل کوچک و افراد کارآفرین که به دنبال ثبت برند خود و معرفی آن هستند نیاز به یک سایت دارند که بتوانند هویت شغل آنها را منعکس کند و داشتن یک وب سایت میتواند برای ارائه محصولات و نمایش آنها و یا ارائه خدمات و مشاوره بسیار مفید باشد.
۷_خدمات حرفهای
حوزههای خدمات حرفهای مانند خدمات حقوقی، شرکتهای حسابداری، ارائه دهندگان مراقبتهای مختلف ، و… میتوانند با ایجاد یک سایت اعتبار و بینش خود را برای مشتریان عرضه کند.
و همچنین با داشتن سایتی برای اشنایی هر چه بهتر با خدمات و معرفی کارکنان و توانمندی شان در زمینه های مختلف میتواند جذب بالایی از کاربران را برای ان شغل به ارمغان بیاورد.
۸_مدیر تجارت الکترونیک و یا مدیر رسانههای اجتماعی
مدیریت تجارت و یا مدیریت رسانه اجتماعی مانند افرادی که مدیریت یک فروش الکترونیک را به عهده دارند یا افرادی که رسانههای اجتماعی مختلف را مدیریت میکنند (ادمین ها)برای ارائه رزومه و نمایش کیفیت کاری خود برای کارفرمایان جزء کسب و کارهایی که به سایت نیاز دارند هستند.
9_صاحب رستوران و کافه یا مکان های تفریحی
معمولا این روز ها مردم برای یافتن مکان های مناسب خصوصا در شهر هایی که نمیشناسند با سرچ در اینترنت به دنبال انها میگردند و انرا با جستجویی در اینترنت پیدا میکنند.
با بروز شدن دنیای ما بررسی مردم و انتخاب مکانی برای صرف خوراک نیز پیشرفت کرده است با داشتن یک سایت برای مکانی مانند رستوران کافه قهوه خانه و… شما علاوه بر اینکه بستری مناسب برای نمایش نوع خوراک و منو خواهید داشت میتوانید مشتریانی را خارج از محدوده ای که قرار دارید برای امتحان مکان خاص یا غذایی خاص به سمت خود بکشانید.
10_مشاورین فروش
مشاورین فروش , افرادی که در زمینه خرید و فروش اقلام مختلف توانایی دارند با وبسایت میتوانند فضای متناسبی برای ارائه دارایی و خدماتشان به افرادی که به دنبال خرید و فروش اند ایجاد کند و این میتواند برای ارائه اطلاعات مختلف به مشتریان نیز مناسب باشد و این دسته در دسته های کسب و کارهایی که به سایت نیاز دارند به نوعی تازه شروع به فعالیت کرده اند. مشاغلی مانند مشاورین املاک یا خرید و فروش خودرو مثال هایی از این دسته اند.
11_خبرنگاران و تولید کنندگان محتوا
در مقاله مزایای سایت اشاره شد که با انعطافی که سایت ها در درامد دارند افرادی مانند تولید کنندگان محتوا (تصویری,ویدیویی,مقاله و…) و همچنین افرادی که مشغول به تولید های محتوا خبری هستند میتوانند با جذب کاربران مختلف به سایت درامدی متفاوت داشته باشند.
و علاوه بر جنبه ی درامد با توجه به استفاده ی بالای افراد از اینترنت در جستجوی خبر ها و محتوا این نوع سایت ها میتوانند به سایت های پر مخاطب و پر بازدیدی تبدیل شوند.
12_پزشکان و خدمات درمانی
پزشکان میتوانند با ارائه وبسایتی برای خود در جستجوی منطقه ای مورد توجه افرادی که به دنبال خدمات درمانی اند قرار گیرند و همچنین میتوانند بستری برای اشنایی بهتر افراد با ساعات کاری , جزئیات تماس و اطلاعات مورد نیاز دیگر برای مراجعه کننده گان همراه شود و با ارائه دانش هایی عمومی میتوانند مخاطب مخصوص خود را به سایت جذب کنند.
شما با طراحی سایت قدرتمند و تلاش برای بهینه سازی و سئو سایت برای خود و کسب و کارتان میتوانید قدم بزرگی به سمت پیشرفت برداشته باشید و این تفاوتی ایجاد نمیکند که شما در چه زمینه ای فعالیت میکنید با این اقدام در هر شغلی میتوان بستر جدیدی برای ارائه به وجود آورد و این 12 مثال تنها گوشه ای از افراد و کسب و کارهایی که به سایت نیاز دارند بودند ، سایت با انعطاف بالایی که دارد میتواند در هر زمینه ای و شغلی به شما برای پیشرفت درامدتان کمک کند.
در مقاله کسب درآمد از سایت ها میتوانید با راه های درآمد زایی از سایت آشنا شوید.
6 پاسخ
سلام الان اصلا ارزش داره با این رقابت بالا وارد این کار شد؟
سلام فک کنم رقابت انلاین رو میفرمایید
با طراحی سایت قدرتمند میشه از رقبا جلو زد البته که پیشرفت تو این زمینه تلاش برای بهبود سئو رو هم میطلبه
فکر نکنم بشه با این همه سایت های بزرگ رقابت کرد نظر منه به هر حال ممنون از توضیحتون
قطعا که میشه در طول زمان پیشرفت کرد و از خیلی سایت ها عبور کرد به هر حال نظر شما هم محترمه
برای باشگاه بدن سازی هم میشه سایت داشت؟
بله حتما با سایت باشگاه بدنسازی هم میتونید باشگاهتون رو بیشتر معرفی کنید و هم اگر خودتون تجربه دارید میتونید برنامه ها غذایی و تمرینی هم بنویسید